Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

62-es főút

2020. április 16. - szaja

Az út hossza: 47 km
Az út eleje: Dunaújváros, 6-os főút
Az út vége: Székesfehérvár, 7-es főút
Érintett főbb települések

Indítótábla az első végponton: 

A 62-es főút Dunaújváros északnyugati részén ágazik ki a 6-os főútból, északnyugati irányban haladva Székesfehérvár felé. Valószínűleg ez az indítótábla esik legközelebb az adott főút kiindulópontjához, hiszen a körforgalomból gyakorlatilag még kifordulni sincs időnk a tábla eléréséig. 

62a.png

Link

Indítótábla a második végponton:

A 62-es főút Székesfehérvár keleti részén ágazik ki a 7-es főútból és kb. 1,5 kilométeren keresztül a város belterületén maradva jut el az M7-es autópályáig - ezen a szakaszon nem is igazán számítottam táblára, hiszen jelenleg kb. ez az útvonal adja a város legfontosabb autópálya-bekötőjét, tehát nem a Dunaújváros felé haladás jelzése tűnik a prioritásnak. Az autópálya keresztezése után ez az érv már nem érvényes, de táblát a teljesen nyílt mezőkön haladva sem kapunk. A rend kedvéért egészen az első érdemi elágazásig elhaladtam az autópályát követően (Börgönd), ahol az elágazás után meg is kapjunk a megerősítő, számmal ellátott főút táblát, így úgy tűnik, hogy az indítótábla hiánya tudatos döntés eredménye. 

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr6815616240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása