Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

43-as főút

2020. április 09. - szaja

Az út hossza: 55 km
Az út eleje: Szeged, 5-ös főút
Az út vége: Nagylak, határátkelő (Románia)
Érintett főbb települések: Makó

Indítótábla az első végponton: 

A 43-as főút Szeged belvárosában, a Mars térnél ágazik ki az 5-ös főútnál és egy teljes félkörívet zár be a városban (eközben áthaladva a Tiszán), majd ezután indul délkelet-kelet felé. Az indítótáblára semennyit nem kell várnunk, a Mars téri elágazást követően a fejünk felett találjuk az információkat.

43a.png

Link

Indítótábla a második végponton: 

A nagylaki határátkelőből kiérve a település lakott területének szélén haladunk egy pár száz métert, majd egy benzinkút után kiérünk a nyílt terepre, és hamarosan érkezik is az indítótáblát. Érdekes színfolt a 43-as főúttal párhuzamosan futó M43-as szerepeltetése, ami felé akár már a tábla előtt, közvetlenül a határnál is el lehetett volna kanyarodni, de valamiért fontosnak tűnt az autópálya Makó keleti elkerülőjén (430-as főút) történő elérésének megjelenítése is. 

43b.png

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr2415600540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása