Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

81-es főút

2020. május 27. - szaja

Az út hossza: 81 km
Az út eleje: Székesfehérvár, 7-es főút
Az út vége: Győr, 1-es főút
Érintett főbb települések: Mór, Kisbér

Indítótábla az első végponton: 

A 81-es főút Székesfehérvár északi külterületén ágazik ki a várost északról elkerülő 7-es főútból. Az út először erdős, majd mezős tájon keresztül halad, ahol bőségesen lenne hely indítótáblának, de a kiindulást követő első kilométereken nem találjuk meg azt. Saját szabályainkat követve a türelmünk az első településig tart ki, ami a 81-es főút esetében technikailag Sárkeresztes (bár a főút jelenleg már Sárkeresztest is elkerüli), így örömmel nyugtázhatjuk, hogy Sárkeresztes második lehajtóját elhagyva valóban találunk egy indítótáblát.

81a.png

Link

Indítótábla a második végponton:

A 81-es főút északi kiindulópontja Győr városközpontjában található, itt az 1-es és 14-es főutak körforgalmának ágaként indul el az út dél felé. A főút kb. 3 kilométeren keresztül Győr belterületén halad, majd a város környéki mezőkre kiérve meg is találjuk az indítótáblát, ami még a hamarosan érkező autópályáról is tartalmaz információt.

81b.png

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr4315719042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása