Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

37-es főút

2020. április 08. - szaja

Az út hossza: 81 km 
Az út eleje: Felsőzsolca, 3-as főút
Az út vége: Sátoraljaújhely, határátkelő (Szlovákia)
Érintett főbb települések: Szerencs, Sárospatak

Indítótábla az első végponton: 

A 37-es főút Miskolctól nem messze, Felsőzsolca külterületén veszi át a stafétát a 3-as főúttól, folytatva az Északi-középhegység és az Alföld elválasztását egészen az országhatárig. Az indító körforgalom után alig 500 métert tudunk haladni a következő körforgalomig, az indítótáblát pedig a második körforgalom után találjuk. Tokaj szerepeltetése a táblán teljesen logikusnak tűnik, de a tábla arról nem tájékoztat, hogy a kisvárost a 37-esről letérve a 38-ason tudjuk elérni.

37a.png

Link

Indítótábla a második végponton: 

A sátoraljaújhelyi határátkelő a várostól északra helyezkedik el, így lakott területen kívül, nyílegyenes úton indulunk el a 37-es főúton. Jó 500 méter után a Hollóháza felé vezető út T-elágazásban balra kanyarodunk és a városhoz közeledve meg is találjuk az indítótálát. Tokaj ezen a táblán is szerepel, de ezúttal szerepel a 38-as kiegészítés is!

37b.png

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr8615598266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása