Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

68-as főút

2020. április 17. - szaja

Az út hossza: 95 km
Az út eleje: Barcs, 6-os főút
Az út vége: Balatonszentgyörgy 7-es főút
Érintett főbb települések: Nagyatád, Marcali

Indítótábla az első végponton: 

A 68-as főút az országhatártól alig pár száz métert haladó 6-os főútból ágazik ki Barcs külterületén, és észak felé végighalad a városon. A település határát elhagyva kb. 500 méter múlva érkezik a Barcs központjába vezető elágazás (ez értelemszerűen elsősorban a másik irányból érkezők számára jelent opciót), az elágazás után pedig a táblát is láthatjuk.

68a.png

Link

Indítótábla a második végponton:

A 68-as főút a 76-os főút gyakorlati folytatásaként indul el dél fele a 7-es főút Balatonszentgyörgy külterületén található elágazása. A főút a Balaton délnyugati csücskétől indulva lakatlan területen kezd el haladni, így az indítótábla is azonnal érkezik.

68b.png

A tábla a 68-as főút 3 fő célpontján túlmenően rendkívül dicséretes módon tartalmazza a pár száz méter múlva érkező M7-es csomóponton keresztül elérhető két fő célpontot is. 

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr4415619104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása