Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

61-es főút

2020. április 15. - szaja

Az út hossza: 198 km
Az út eleje: Dunaföldvár, 6-os főút
Az út vége: Nagykanizsa, 7-es főút
Érintett főbb települések: Simontornya, Tamási, Dombóvár, Kaposvár

Indítótábla az első végponton: 

A 61-es főút Dunaföldvár északi részén ágazik ki nyugat felé az észak-déli irányban haladó 6-os főútból. A főút egy darabig a településen halad, majd annak határa után nem sokkal, majdnem pontosan az 1-es kilométerkőnél található az indítótábla. 

61a.png

Siófok teljesen jogosan került a vonallal elválasztott részre, hiszen nem érhető el a 61-es útvonalán, de a 65-ös főútra való váltás jelzése már lemaradt a tábláról. 

Link

Indítótábla a második végponton:

A 61-es főút Nagykanizsa keleti külterületén ágazik ki a 7-es főút körforgalmából, és nem is tér vissza a város belterületére, így semmi akadálya nincs a tábla azonnali kihelyezésének. Nem volt célom tábla-szépségversenyt rendezni, de ennek a nyári tájnak egyszerűen tökéletesen a színei. 

61b.png

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr5115614722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása