Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

74-es főút

2020. április 21. - szaja

Az út hossza: 75 km
Az út eleje: Nagykanizsa, 7-es főút
Az út vége: Vasvár, 8-as főút
Érintett főbb települések: Bak, Zalaegerszeg

Indítótábla az első végponton: 

A 74-es főút a Nagykanizsát északról elkerülő 7-es főútból ágazik ki észak felé a város külterületén. Az első szakasz nyomvonala ebben a formában 2010 óta létezik, korábban jó 1 kilométerrel nyugatabbra, a Nagykanizsához tartozó Palin belterületét indult el a főút az észak felé. Úgy tűnik azonban, hogy a jó 5 kilométeres új szakasz esetében sem az M7-es csomópontja környékén, sem az azt követő üres területen nem került kihelyezésre tábla, így meg kell elégednünk, a két nyomvonal Palin utáni egyesülését követő "régi" táblával. 

74a.png

Link

Indítótábla a második végponton:

A 74-es főút Vasvár nyugati határában ágazik ki délnyugat felé a települést északon átszelő 8-as főútból. A 74-es hosszasan halad végig a településen, de nekünk nem kell ilyen sokat várnunk, mivel az indítótáblát még a belterületre érés előtt megkapjuk. 

74b.png

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr3815627536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása