Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

54-es főút

2020. április 15. - szaja

Az út hossza: 92 km
Az út eleje: Kecskemét, 5-ös főút
Az út vége: Sükösd, 51-es főút
Érintett főbb települések: Soltvadkert 

Indítótábla az első végponton: 

Az 54-es főút a 44-es út folytatásaként ágazik ki a 5-ös főútból Kecskemét déli határában, közvetlenül a Mercedes-telep árnyékában. A Street View 2019. nyári felvételeit végigkövetve úgy tűnik, hogy nagyüzemben folyik az 54-es főút Kecskemét környéki szakaszának négysávosítása, így nem meglepő, hogy az építési területen nem találunk a táblát. Viszont ahogy nyugat felé haladva elérjük az M5-öst, az 52-eshez hasonlóan rögtön fel is tűnik az indítótábla. (Az 53-asnál megemlített halovány kritika itt is érvényes egyébként, hiszen mivel a főút nem éri el Baját, egy 51-es szám feltüntetése indokolt lehetne.) 

54a.png

Link

Indítótábla a második végponton:

Az 54-es főút az észak felé tartó 51-es főútból ágazik ki Sükösd északi részén, rövid ideig a településen halad, majd elmélyül az alföldi vidékben. A település határát követően igazából azonnal jöhetne a tábla, de ki kell még várnunk, hogy a Sükösd határában található tanyák, mezőgazdasági telepek bekötőútjai is megérkezzenek, így jó egy kilométer múlva láthatjuk az indítótáblát. 

54b.png

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr8115614116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása