Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

35-ös főút

2020. április 07. - szaja

Az út hossza: 86 km
Az út eleje: Nyékládháza, 3-as főút 
Az út vége: Debrecen, 4-es főút
Érintett főbb települések: Tiszaújváros, Polgár, Hajdúböszörmény

Indítótábla az első végponton: 

A 35-ös főút Nyékládháza déli végén válik ki a 3-as főútból, és pár száz méteren belül el is hagyja a települést keleti irányban. Az indítótábláért azonban nem is kell elhagynunk a várost, jó száz méterrel az elágazás után érkezik a zöld tábla. 

35a.png

Link

Indítótábla a második végponton: 

A 35-ös főút déli kiindulópontja Debrecenben a Nagyvásártéren található, itt válik el a 4-es úttól és indul el észak felé. Hasonlóan a 33-ashoz, a 35-ösnél sem vártak ki túlságosan a tábla kihelyezésével, gyakorlatilag rögtön az indulás után láthatjuk a füves sávra kihelyezett indítótáblát. Olyannyira korán sikerült ezt kirakni, hogy a 33-as és 35-ös főutak hamarosan érkező debreceni kereszteződésére is tud reflektálni a tábla, és ad egy útvonaljavaslatot Hortobágy irányába is. 

35b.png

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr1415596876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása