Indítótábla Blog

Indítótábla Blog

38-as főút

2020. április 08. - szaja

Az út hossza: 39 km 
Az út eleje: Tarcal, 37-es főút
Az út vége: Nyíregyháza, 36-as főút
Érintett főbb települések: Tokaj

Indítótábla az első végponton: 

A 38-as főút szőlőbirtokokkal körbevett, de közigazgatásilag teljesen senki földjének tűnő pontban válik ki a 37-es főútból (úgy tűnik, hogy ez a pont hivatalosan Mezőzombor településhez tartozik, de mivel szinte azonnal átérünk az út által amúgy is érintett Tarcal területére, ezért utóbbit tüntettem fel), és mire a kanyarodást letudtuk, már meg is kapjuk az indítótáblánkat. Az alábbi kompozícióban nemcsak az indítótáblát, de az első főút jelzőtáblát, és baloldalt a Tokaji-hegyet is megkapjuk. 

38a.png

Link

Indítótábla a második végponton:

A nyíregyházi Rákóczi út a város főteréről indul észak-északnyugat felé és a helyi nagykörúttal (36-os főút) való találkozás után megkapja a 38-as számot. A várost azonban még egy jó darabig nem hagyja, de az indítótáblának itt sem volt nehéz helyet találni. 

38b.png

Link

A bejegyzés trackback címe:

https://inditotabla.blog.hu/api/trackback/id/tr4315598298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása